keresés a weboldalon

Vásárlás

A belvárosban és környékén több kisebb-nagyobb üzlet található, melyek megkönnyítik a mindennapi bevásárlást. Emellett a városi piacon és a bevásárlóközpontokban is változatos árukészlet várja a vásárolni vágyókat.

Piac

A helyi és környékbeli termelők és kereskedők kedden, pénteken és szombaton kínálják portékáikat. Vasárnap a régiségkereskedők és használt tárgyakat kínálók veszik birtokukba a piac területét.

Vásárcsarnok

A zalaegerszegi Vásárcsarnok bőséges kínálatával, üzleteivel, helyi termelőkkel és alkalmankénti programjaival várja a vásárolni, vagy csak nézelődni vágyókat.

További információ a Vásárcsarnok és a piac saját facebook oldalán elérhető:  https://www.facebook.com/egerszegipiac/?rf=250489774983273

Zala Plaza

A Zala Plaza Bevásárló és Szórakoztató Központ 2001. december 14-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt. Az üzletközpont két szinten, 10.000 négyzetméteren, ingyenes parkolási lehetőséget biztosítva várja kedves látogatóit az egész év folyamán. A földszinten és az emeleten több mint 30 kereskedelmi és szórakoztató egység, köztük a Auchan Szupermarket, Cinema City 4 termes 3D mozi, ételudvar, valamint a színpadon rendszeresen ingyenes, színvonalas programok szolgálják a látogatók kényelmét és szórakoztatását, valamint vásárlási lehetőséget nyújtanak.

ZONE Park

2009. augusztus végén nyitotta meg kapuit a zalai térség legnagyobb bevásárló parkja a közel 14 000 négyzetméteres, akkori nevén Zala Park. A kereskedelmi centrum a régió félmillió lakosának kínál bevásárlási lehetőséget. A modern, kellemes környezet, a széles árukínálat, minden korosztály számára egyedülálló vásárlási lehetőségeket, élményt nyújt.

További információ a ZONE Park saját honlapján elérhető: https://zonepark.hu/uzletek/zalaegerszeg

Park Center

A legújabb divatot, cipőket és sportfelszereléseket kínáló üzletek széles választékot nyújtanak. Minden, amire szüksége van a háztartásában, megtalálható az itteni üzletekben. Napközben kikapcsolódási lehetőséget nyújthat akár egy kávé vagy sütemény elfogyasztása a Caffé Parco-ban.

További információk a következő honlapon érhetők el: http://parkcenters.hu/bevasarlopark/zalaegerszeg/

Mindezen túl pedig a Kossuth Lajos utcán boltok színes választéka várja a vásárolni vágyókat.