keresés a weboldalon

Egészségügyi szolgáltatások

Zalaegerszegen és a vármegyében több egészségügyi és szociális intézmény található, mely magas színvonalú ellátást biztosít. illetve számos magán szakorvosi ellátás is biztosítja a különböző betegséggel küzdő páciensek teljes körű ellátását.

Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház

A Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház közvetlen betegellátási területe Zalaegerszeg és környéke, illetve Lenti és környéke. Ezáltal a vármegye lakosságának 42%-a tartozik ellátási körzetükhöz, azonban szükség szerint az egész vármegyéből, illetve a vármegye határain túlról is fogadják a betegeket. Kórházban 1.700 dolgozó, 20 fekvőbeteg osztályon látja el a pácienseket. A gyógyító munkát 11 központi diagnosztikai, terápiás, valamint központi ellátást nyújtó osztály segíti. A kórház mellett található épületben több, mint 100 szakrendelés biztosítja a betegellátást.

További információk a Kórház honlapján érhetők el: https://www.zmkorhaz.hu/

 

Magánegészségügyi ellátás

Integrity Magánklinika

Az Integrity Magánklinika a dunántúli régióban a privát-egészségügyi ellátás egyik legjobban felszerelt központja. Az intézmény a diagnosztika területén országosan kiemelkedő és szinte egyedülálló a technikai felszereltsége és orvosszakmai háttere. Járóbeteg szakellátás lassan egy évtizede, nemzetközileg is elismert, elhivatott orvosokkal dolgoznak a betegek biztonságos gyógyulásáért. 2022-től magánkórházi fekvőbeteg ellátással bővült, így 2500 m2-en várják pácienseiket.

Szakdolgozóik

Orvosaik a gyógyítás, és a maximális betegellátás iránt elkötelezett, elismert szakemberek, szakmájuk legjobbjai. Az intézményben dolgozó egészségügyi szakdolgozók folyamatos képzésével, évek alatt megszerzett gyakorlati tapasztalatukkal és humánus szemléletükkel a pácienseink magas színvonalú ellátását tűzték ki célul.

Csúcs diagnosztika

Az intézményben két MRI berendezés biztosítja a maximális technikai hátteret (3 Tesla Siemens Skyra, Hitachi open).

Újonnan telepített röntgen berendezésük alacsony sugárdózissal működik. A legmodernebb 3 dimenziós, szöveti mintavételre is alkalmas digitális Hologic mammográfiás készülékkel rendelkeznek. Továbbá a csontsűrűség mérését végző röntgen készülék, illetve az ultrahang berendezéseik is az elérhető legjobb minőségű eszközök közül kerültek ki.

Szakrendelések

Közel 30 szakterületen kínál az intézmény vizsgálati lehetőséget, jól felszerelt modern tágas rendelőkben.

Magánkórház

2022-től magyar egészségügyi ellátásban elérhető legkorszerűbb műtéti infrastruktúrával, két szupersteril műtővel, 28 betegággyal nyitotta meg kapuit.

Modern, kényelmes kórházi környezet

Olyan magán-egészségügyi intézményt hoztak létre, ahol a maximális szakmai és technikai háttér mellett, nagy hangsúlyt fektet a betegek komfortos kiszolgálására is.

További információk az intézmény saját honlapján érhetők el: www.integrityhungary.hu

 

Léda Magánklinika

2013-ban nyitotta meg kapuit a klinika, ahol a legkiválóbb szakemberek segítik a páciensek gyógyulását igényes környezetben, korszerű eszközökkel, személyre szabott tanácsadással.

A Léda Magánklinika immár 6. éve a zala vármegyei magán-egészségügyi ellátás egyik korszerűen felszerelt központja, ahol járóbeteg rendelés, egynapos sebészeti ellátás és diagnosztika egyaránt zajlik.  Elismert szakemberekkel dolgoznak a betegek biztonságos gyógyulásáért.

Szolgáltatások:

  • kiterjedt diagnosztikai szolgáltatások
  • teljes körű fogászati, szájsebészeti, implantológiai segítségnyújtás
  • szűrővizsgálatok, oltások 0-99 éves korig
  • járóbeteg szakrendelés, egyszerre öt szakrendelőben
  • egynapos sebészeti eljárások

2022. februárban átadták az új, modern, innovatív, közel 500 m2-eres részlegét a Platán Centerben. Megújult az arculat is, és a Léda Klinika nevet Léda-Platán Magánklinikára bővítették.

 

Viva Plazma Zalaegerszeg

A Platán Centerben található az intézmény, mely plazmalevétellel foglalkozik. Plazmaadás az alkalmasság megállapítását követően lehetséges, amely orvosi vizsgálatból és laborból tevődik össze. Amennyiben a vizsgálatok eredménye megfelelő,akkor lehet donor az illető.

További információ az intézmény saját honlapján érhető el: www.zalaplazma.hu

 

További információk a városi egészségügyi ellátásokról a következő linken érhetők el:

https://zalaegerszeg.hu/egeszegugyi_ellatasok

http://zalamed.hu/